Økt foredling av sjømat og restråstoff i Norge – en analyse av muligheter, barrierer og lønnsomhet

Økt foredling av sjømat og restråstoff i Norge – en analyse av muligheter, barrierer og lønnsomhet

78 utstillere er på plass for å vise frem norske sjømatprodukter, teknologi og løsninger når verdens viktigste sjømatmesse, Seafood Expo Global og Seafood Processing Global går av stabelen i Brussel denne uka. Norge eksporterte 2,6 millioner tonn sjømat for 94,5 milliarder kroner i 2017, noe som er en verdiøkning på tre prosent. Samtidig er det rom for en vesentlig verdiskaping gjennom økt foredling, viser en ny rapport.

Les mer her

Nedlast rapport her

Related news

Fiskefôr

Kan restprodukter fra kylling bli laksemat?

DSC_5858-33 (1)

Biotech North in November: Representing Northern Norway’s Biotech Strength

Biotep_2016_Foto_Audun_Iversen_L1005950_1-kompress

Biotep: Pioneering Bioprocessing for a Sustainable Future

Follow us on:

  • cl_label_bronze
  • cl_label_bronze